miércoles, 28 de mayo de 2008

GÉNESIS



LA RONDALLA PERFECTA


Vaig tindre un somni. Crear l'agrupació de pols i plectre perfecta. On tots podríem gaudir del meravellos son del piticlin. La meua intenció es crear els components d'una hipotética orquestra de plectre. Accepte sugeriment, però cal imatge amb instrument de plectre. Salutacions al visitants de plectreheros.blogpost.com i a gaudir de la música.

5 comentarios:

Giménez dijo...

Hola, enhorabuena por la página. Únicamente quisiera corregir un error:
Camilo José Manuel Juan Ramón Francisco de Jerónimo en la Colegiata de Santa María la Mayor de Adina murió el 16 de enero de 2002, y no el 17, tal y como afirma el texto.
Un saludo desde Madrid

Martín Jadraque
31 de enero de 2007, 12:01

Deu en Barca dijo...

Molt bona la rondalla perfecta, però jo diria que falta una com eixa de la foto per a ke a més d'uno se li rovellen les cordes per la baba. Segur que els trinos eixien de pm.

Morning Star dijo...

Amb eixos tres pense que JuanLoís sobra en la Rondalla de Sella.

Giménez dijo...

Por supuesto, el señor Cantó es un verdadero lastre para el resto de músicos. Su presencia ha evitado la entrada de famosas playmates y porno stars en la Roncalla de Sella, lo que hubiera disparado el nº de afiliados amantes de la buena música de plectro

Xoiote Dacs dijo...

ieeeeee! Quant a Camilo José Manuel Juan Francisco De Jerónimo, eixa gran llegenda de l'olimpe del plectre... hi han informacions que diuen que està en Las Vegas ensenyant a Elvis a jugar al Monte en els baixos del Paco's Bar.
La Coseta, a més de ser solista insicutible, també sap tocar el flautí (qui ho diria!!) i l'altre normalment és un poc soplagaitas. Així que, de moment, la rondala perfecta és un equip multidisciplinar,seguiremos informando...